Hamarosan! Hamarosan!

Jogi nyilatkozat

 

 

 

H-1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 31.  +36-30-681-6411  (+36-1) 460-9876   (+36-1) 460-9877  info@dszt.hu

Köszöntő   Bemutatkozunk   Küldetésünk   Munkatársaink   Szakterületek   Szolgáltatásaink   Értékeink   Kapcsolat

Darázs & Társai Ügyvédi Iroda - Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlap használatára az alábbi általános feltételek vonatkoznak:

 

A használat feltételei

 

  • A honlapunkon felhasznált és bemutatott információk kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják és semmilyen körülmények között sem értelmezhetőek jogi tanácsként. Olvasóink a saját érdekükben, más forrásból is győződjenek meg az olvasottak helytállóságáról és konkrét jogi lépéseik megtétele előtt mindenképpen konzultáljanak ügyvéddel.

  • Az Ügyvédi Iroda minden tőle elvárhatót megtesz honlapja szakszerű karbantartásáért, mindazonáltal az ezen a honlapon elhelyezett anyagok pontosságáért és időszerűségéért semmilyen felelősséget nem vállal. Ugyancsak nem vállalunk felelősséget a honlap használatából vagy ideiglenes nem-használhatóságából eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért, továbbá a honlap esetleges pontatlanságaiért, hibáiért, legyenek azok gépelési vagy egyéb hibák, továbbá a honlap hiányosságaiért, elavulásáért.

  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy a letöltött vagy a honlapunk használatával megszerzett információkat kizárólag a saját felelősségére használhatja fel. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó számítógépe, vagy az abban használt szoftverek bármelyike a honlap használata következtében megsérül.

  • Az Ügyvédi Iroda nem felelős a külső, link útján elérhető internetes oldalak tartalmáért.

  • A honlapon elhelyezett, szerző által jegyzett írásokban kifejtett nézetek, vélemények a szerző saját nézeteit, véleményét tükrözik és azok nem szükségszerűen esnek egybe az Ügyvédi Iroda tárgyra vonatkozó véleményével, nézeteivel.

  • E használati feltételekre a Polgári törvénykönyv, valamint az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény rendelkezései az irányadók.

  • Hacsak eltérően nem jelezzük, a felhasznált szöveges tartalom és grafikai megjelenés copyright tulajdonosa az Ügyvédi Iroda.

  • E honlap folyamatos másolása és/vagy annak teljes vagy részbeni tárolása vagy egyes elemeinek, grafikai megoldásainak vagy szöveges tartalmainak más honlapokba történő beépítése, elektronikus, papíralapú vagy bármilyen más módon történő publikálása kifejezetten tiltott.

 

A design, amely magába foglalja a weboldal grafikus elemeit és a weboldal programozását is, a szerzői jog hatálya alá tartozik, és az üzemeltető illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben az atman követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

C 2013. Darázs & Társai Ügyvédi Iroda